Memlinc Skybar Logo

THE MEMLINC SKYBAR KNOKKE

Lift your coastal experience to the next level! Zicht op zee, Brugge en het hinterland … in de Skybar in Knokke is de sky definitely not the limit. Sinds 2019 is het concept vernieuwd en kan je er genieten van healthy drinks, fresh cocktails & tasty dishes. Van lunch tot party o’clock … op onze rooftop in Knokke waan je je zo in een hippe wereldstad!

Event mode on!

You’re coming up … so we’d better get this party started! Tijdens de zomermaanden is er op onze rooftop in Knokke altijd iets te beleven. BBQ’s, tapa nights, dj booths … stay tuned for the best parties in town!

Food, drinks & summer vibes

Cocktails, juices, wijn en bubbels … in de Skybar schenken we de zomer in je glas! Een frisse lunchsalade, zonnige fruitplank of heerlijke bites to share maken je rooftopervaring compleet. Enjoy the view!

When the sun is out, we go all the way!

Feeling' Sky High

Bistro reserveren

Seafood reserveren

Event reserveren

The Memlinc blijft open voor zijn hotelgasten!

Wij zijn ervan overtuigd dat wij (met inachtneming van de coronaregels) onze gasten een heerlijk & vooral veilig weekendje weg kunnen bieden te Knokke-Heist.

Geniet van een prachtige strandwandeling, een fietstocht naar het Zwin of trek erop uit voor een “shopping spree” in de talloze prachtige boetieks dat Knokke-Heist te bieden heeft.

Wanneer u een verblijf geboekt hebt kan u (met inachtneming van de coronaregels) genieten van een verrukkelijk ontbijt alsook heerlijke lunch en avonddiner

Wij kijken er alvast naar uit jullie te mogen verwelkomen!

The Memlinc Logo

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.