****

THE MEMLINC HOTEL KNOKKE

De authentieke hal die al 100 jaar de toegangspoort naar vakantie is, de typerende familiale sfeer, de nabijheid van de zee … Bij The Memlinc logeer je niet, je beleeft het. We mixen de grandeur van het statige gebouw met hedendaagse vibes en comfort.

Wist je dat The Memlinc het laatste hotel in Knokke is met frontaal zeezicht? Maar niet alleen de zee is vlakbij. Dankzij de centrale ligging sta je zo in je favoriete boetiek of trek je de natuur in met de hond. Want ook je trouwe viervoeter is bij ons van harte welkom!

The Memlinc Vroeger

FAMILIEHOTEL MET ZEEZICHT

Maak het jezelf gemakkelijk in één van de 74 moderne kamers. Van een romantische suite met pleine vue sur mer tot een ruime kamer met werkplek voor businessgasten, er is voor elk wat wils. Als kindvriendelijk hotel in Knokke hebben we ook enkele appartementen voor een zorgeloze vakantie aan zee!

Al 4 generaties lang is de aimabele service hét handelsmerk van The Memlinc. Iets extra nodig op de kamer? Of op zoek naar een leuke activiteit met de kids? Er is altijd een ‘familiar face’ in de buurt om je bij te staan!

The Memlinc Vroeger

Bistro reserveren

Seafood reserveren

Event reserveren

The Memlinc Logo

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.